Jujitsu


Peter Höglund

Svart bälte 8 Dan Jujitsu - Shihan
Svart bälte 3 Dan Iaido

Shogun Förbundsinstruktör Jujitsu
SBF Klubbinstruktör & Barninstruktör Jujitsu, Iaido

Jag började med jujitsu 1987 för att bli bättre på det militära handgemänget som försvarsmakten hade vid denna tid d.v.s. verkade som instruktör på detta system och har varit närkampsinstruktör inom försvarsmakten på det nya systemet 2004-2011. Jag tränar och utbildar även i iaido. 

Jag är intresserad av allt som behandlar gamla japanska traditioner och svärd. Är just nu ordförande i förbundet - Shogun Jujitsu Sverige samt ordförande i klubben.

Telefon: 0708 - 17 96 44
Email:
peter.hoeglund@telia.com

 

Ulf Gustafsson

Svart bälte 3 Dan Jujitsu
Shogun Distriktsinstruktör Jujitsu
SBF Klubbinstruktör och Barninstruktör Jujitsu

I dagsläget arbetar jag som Senior Systemutvecklare i affärssystemet Jeeves och integrerar detta mot externa system inom bland annat sjukvården. Jag började träna hösten 1994 och innehar svart bälte samt distriktsinstruktörslicens
 

Telefon: 0730 - 79 49 27
Email:
ulf@ulto.se

 

Morgan Engdahl

Svart bälte 2 Dan Iaido, Svart bälte 1 Dan Jujitsu
7 Graden Wing Tsun Kung fu
Shogunförbundet Klubbinstruktör
SB&KF Instruktörslicens & Barninstruktör

Jag är anställd av Celsa Steelservice AB och arbetar som regionsansvarig försäljningsingenjör. Mitt intresse för kampkonst är stort då jag anser att träningen uppfyller det mesta, fysiskt och mentalt. För många år sedan startade jag min kampkonstkarriär inom Shotokan Karate och var aktiv utövare i fem-sex år. Dessvärre hamnade jag på sofflocket i många år innan jag bestämde mig för att ta upp denna träningsform igen. Nu blev det inte karate som stod överst på önskelistan, utan istället blev det Wing Tsun Kung fu som jag fortfarande tränar. För att komplettera träningen ytterligare började jag även med Shogun Jujitsu och svärdskonsten Iaido.

Telefon:
Email:
shogun.halmstad@gmail.com


 
 

Stefan Eliasson

Svart bälte 3 Dan Iaido
Brunt bälte 1 Kyu Jujitsu
Shogunförbundet Klubbinstruktör
SB&KF Instruktörslicens & Barninstruktör

Jag har tränat kampsport till och från sedan sent 80-tal. De arter jag tränar eller tränat är Jujitsu, Iaido, Judo och Jodo.

 

Telefon:
Email: stefan_eli@hotmail.com
 
 

Linda Ednarsson

Brunt bälte 1 Kyu Jujitsu

Mudan 3 Kyu Iaido
Shogunförbundet Klubbinstruktör

SB&KF Instruktörslicens & Barninstruktör

Jag arbetar i dagsläget på Phoniro Assa Abloy med testautomatisering av web, app och embeddedmjukvara för lås och trygghetslösningar inom äldreomsorgen.

Jag tränade jujutsu i Växjö jujutsuklubb i början av 1990-talet, men tappade bort denna träning då jag flyttade till Halmstad. Jag tog upp detta igen då barnen började visa intresse.

 

Telefon: 070 - 77 77 205
Email: linda@ednarsson.se